Favorit sommerdrik!

A foodie’s guide to Paris

Jeg har for nyligt været et smut i kærlighedens by, Paris, hvor jeg har gået gaderne tynde i både centrum og Marais, hvor vi boede og omtrent nåede at spise min egen vægt i mad. Alt i alt har jeg virkeligt nydt det og byen, som nærmest vælter i smukke facader og butikker.

En af de vigtigste ting for mig, når jeg er på storbyferie, er, at have styr på madstederne, da jeg simpelthen ikke vil spilde tiden på en turistfælde, som jeg tror, at de fleste kender det efter en lettere hektisk dag med en stor appetit. Selvfølgelig er det fedt at være spontan og tage chancen, men jeg nægter at spise kedelig mad, når der er så meget godt at vælge mellem.

Derfor tænkte jeg, at jeg ville give en lille guide til en håndfuld udvalgte steder, som jeg prøvede og var helt vild med. Det kan anbefales at fordele restauranterne udover et par dage, da det ellers bliver ret tung! Se under billederne for info.
x M

1. WILD & THE MOON. Vildt god morgenmad, tror at jeg fik prøvet alle deres bowls. Udover deres bowls har de et virkeligt lækkert juice udvalg. Dejligt med lidt sund morgenmad, da det er utroligt nemt at være usund i Paris. Det er en kæde så det er flere at vælge imellem.

2. Buvette. Elegant klassisk fransk Cafe, virkelig hyggelig og SÅ lækker mad. Både mulighed for sunde retter og greasy franske retter. Den er mest kendt for deres Croque Madame, som ses øverst på billedet. Cafeen hylder de franske traditioner og går op i lokalt lækkert håndværk, og det kan virkeligt smages.

3. East Mamma. Vildeste sted! Nok den bedste pasta ret jeg ever har fået. Pasta i cremet trøffelsovs og en kold aperol. Hvad kan man mere ønske… De skulle også have mega lækre små forretter og pizza!

4. L’avenue paris. JA jeg elsker pasta. Det ligger nok nummer 1 på min livretsliste. Deres hummer pasta er vildt lækker. Fremragende beliggenhed i den mest berømte shoppinggade i Paris. Virkelig romantisk stemning. Et sted jeg 100 procent gerne vil tilbage til. Lidt i den dyre ende, men alle pengende værd.

5. Hotel Amour Paris. Paris mest romantiske hotel! Virkelig hyggeligt at sidde både morgen, frokost og aften. Vi fik deres burger til frokost som var helt vildt god med de vildeste fritter til. Lige hvad man har brug for efter at have gået Paris tyndt. Har hørt deres brunch skulle fantastisk også!

6. Angelina. Grundet de mange besøg af bla. Marcel Proust og Coco Chanel er Angelina blevet et populært besøg i Paris. Indretningen i sig selv er en oplevelse, store krystalkroner, marmor gulve osv. De er specielt kendte for deres flydende varme chokolade, som jeg må indrømme jeg desværre ikke fik prøvet ( da det var 30 grader varmt). Vi fik smagt deres kager som var meget lækre og MEGET tunge. Jeg ville mene man sagtens kan dele en- medmindre man virkelig er god til flødekager.

2 kommentarer

 • Jeg har også lige været i nærheden.
  Hvor ser det dejligt ud, man kommer helt til at savne de lækre spisesteder. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Michaela Theibel

   Paris er nemlig så skøn! forstår godt du savner det, gør jeg også allerede 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favorit sommerdrik!