Sund påskeferie morgenmad!

Favorit sommerdrik!

image1-5

Endeligt er det forår og sommer i DK, og det er mega lækkert at være lidt hjemme igen! I morges lavede jeg min favorit sommerdrik! Den er sød men samtidig frisk. Jeg elsker kokosmælk og putter det i stort set alle mine smoothies. Opskriften på denne coffee iceblend er super simpel, og da jeg kunne fornemme, at I gerne ville have en opskrift på den, kommer den her (fra mit instagram post).

Til en person:
Blender (som er god til is)
1/2 banan (helst frossen)
1 dl kold kaffe
2 dl kokosmælk
Isterninger (omkring 4 stykker)
Lidt kokos på toppen

x M

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund påskeferie morgenmad!