Tatovøren! Yeees

Desenio! (plus rabatkode)

image1-9

image2-3

Mine vægge har virkeligt længe set kedelige ud og jeg har flere gange tænkt over, hvad der skulle ske i min indretning men grundet meget rejse har min lejlighed været lidt tom for kærlighed – og nu har jeg endeligt fået taget mig sammen til at give indretningen en over nakken.

Jeg blev for nylig introduceret for Desenio , som er en online webshop med de sejeste plakater og lækre rammer. De har virkelig alt. Der er rigeligt med muligheder inde på Desenio for at sætte et anderledes og frisk præg på lejligheden og samtidigt er både plakater og rammer så billige, at man hurtige kan udskifte dem og tage chancen med nogle anderledes og sjove print.

image1-10

Plakaterne som ses her på min side er følgende:
1-Lace set plakat

2-Pink palm

3-Palms on blue

4-Dancing

5-Cocktails

Nu til det sjove 😉
I kan nemlig få -25% på plakater med koden michaelatheibel. Koden gælder fra i dag d.6 Marts til og med d.8 Marts. Gælder ikke på rammer og “handpicked”.

Shop her: Desenio

*Indlægget er sponsoreret i samarbejde med Desenio!

x M

FOLLOW ON INSTAGRAM

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Tatovøren! Yeees