Spinatvafler! Yummi

Tatovøren! Yeees

image1-8
Så skete det! Jeg har gennem flere år gået med overvejelserne omkring at få en tatovering, og længe har jeg ikke kunne beslutte mig for, om jeg skulle springe ud i det af frygt for, at jeg skulle komme til at fortryde den.

Jeg er garanteret ikke den eneste, der har haft det sådan med deres første tatovering, og derfor var det sindssygt fedt og vigtigt for mig, at min tatovør, Kristian fra Tatovøren på Frederiksberg, tog sig god tid til at forklare omkring selve processen, blækket og alt hvad jeg havde af spørgsmål. Han svarede stille og roligt med et smil og gav sig virkeligt god tid til at fortælle om både før, under og efter min tatovering. Det var helt sikkert med til at gøre det til en rigtig god oplevelse for mig – og overraskende nok, så tror jeg også, at det hjalp på ”smerten”, at jeg blev taget i hånden på den måde. Så jeg kan virkelig anbefale Tatovøren !Er SÅ glad for min.

Jeg har fået tatoveret ”gratitude”, som jeg fik ideen til efter en voldsom oplevelse i 2017, der vendte en masse ting på hovedet for mig. Tatoveringen er med til at minde mig om, at man skal være taknemmelig hver evigt eneste dag og jeg ser frem til den skal med mig for altid. x M

5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spinatvafler! Yummi