I'm here!

I’m here!

Velkommen til min side!

Dette bliver et rum, hvor jeg deler ud af mine passioner for sundhed, fitness og mode.
Mit navn er Michaela jeg 26 år gammel og fra København. Jeg arbejder bla. som model og skriver om modetrends i magasinet NORD. Mit arbejde som model de sidste par år har gjort, at jeg har haft og stadigvæk har en fantastisk mulighed for opleve verden. Det er jeg er sindssygt taknemmelig for og glæder mig til at dele mine oplevelser med jer.

Jeg har haft lyst til at oprette denne side i lang tid, da jeg elsker at dele ud af mine sunde veganske ”cheat” opskrifter, fitness tips og min kærlighed for råt tøj.
Jeg håber, at I vil læse med!

x M

image1-1

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I'm here!